De Digitiale Dage

En meget kort rapport fra De Digitale Dage på UCN.

Der var nogle spændende præsentationer og oplæg fra studerende såvel som folk der er specialister faget. Det blev bekræftet at BIMkonsulenternes fokus BIM/digitalisering og energirenovering er interessant og har et enormt potentiale.  Kombineret og fornuftigt implementeret kan det spare bygningsindustrien og samfundet milliarder.

Studerende på bygningsfaglige uddannelser i Nordjylland gennemførte i teams, som samarbejde mellem rådgivere og udførende, to forskellige byggesager. Det var live. Og det var spændende at følge og tale med de forskellige studerende om deres respektive opgaver og udfordringer i processen. Desværre blev jeg nødt til at gå før rejsegildet.

Som repræsentant for BIMkonsulenterne blev jeg interviewet af nogle studerende fra Bygningsinformatik om mine/vores erfaringer fra konkrete sager og forventninger til vores rolle som rådgivere og konsulenter med fokus på digitalisering. Jeg glæder mig til at læse rapporten og håber at jeg kunne bidrage med nogle fornuftige formuleringer.

Hvis det skulle have interesse kan man læse og se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.